Clujenii sunt șocați că ”ticălosul” care a mângâiat o fetiță în parcul din Mănăștur a fost eliberat


Clujenii care au intervenit pentru reținerea bărbatului care a fost surprins în timp ce mângâia o fetiță în parcul de pe strada Retezat nr. 7 sunt șocați că poliția nici măcar nu i-a contactat. 

Sunt două mămici care au văzut că fetița a fost mângâiată și nu au fost audiate de poliție. Poliția avea numerele de telefon ale celor două mămici, dar nu le-a contactat.

Într-adevăr tăticul a sunat fetița după ce l-a reținut pe bărbat și fetița a spus că nu a fost mângâiată, dar era în stare de șoc. Ce știe o fetiță de 12 ani. 

Mămicile nu au fost sunate și este lipsă de profesionalism. Mi se pare că polițiștii și-au încălcat atribuțiile, pentru că era simplu să dea un telefon și să le cheme la audieri pe mămicile care au văzut tot.

Mămicile au luat legătura cu tatăl fetiței, după ce au citit că poliția l-a eliberat. Acesta a fost foarte revoltat pentru că fetița refuză să discute despre subiect, fiind traumatizată. Tatăl fetiței a sunat la secția 4 și polițistul i-a spus că meargă să dea o declarație.

Suntem revoltați, noi toate persoanele implicate în acest caz, pentru că nu ne-a întrebat nimeni ce s-a întâmplat cu fetița respectivă.

Poliția are o mică acoperite pentru că fetița nu i-a răspuns tatălui că a fost agresată, dar fata era cu mine și era în stare de șoc și era albă și tremura”, ne-a relatat unul dintre cei implicați în caz. 

Pedofilul din Mănăștur a fost eliberat. Medicii au refuzat să îl interneze la Psihiatrie

Una dintre cele două mămici, care a văzut cum suspectul s-a legat de fetiță în parc, ne-a spus că este cel puțin uimită de atitudinea Poliției. Ea nu a fost sunată de nimeni, deși și-a lăsat numărul de telefon. 

Ticălosul acela s-a așezat lângă acest înger, care era decentă și cuminte. Ticălosul s-a așezat lângă ea și a întrebat-o cum o cheamă și câti ani are. Fetița s-a panicat foarte tare… Un copil de 12 ani nu face diferența între a fi mângâiată și altceva… Nu îmi găsesc cuvintele...

Ticălosul se tot întindea și se tot apropia de copilă. Vorbea cu cineva la telefon și s-a dus la un grup de copii. Ticălosul s-a dus după ea și a insistat și încerca să o mângâie. Am luat copilul de acolo. A început să o mângâie prin păruț. Fetița mi-a spus că a tras-o de păr.

E un om care nu are ce căuta în parc. 

Sunt supărată pentru că nu ne-a contactat nimeni. Am încercat să o liniștim. Ce să știe un copil de 12 ani? Nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul ei. De atins, a atins-o. Eu am văzut cu ochii mei. Nimeni nu m-a sunat, deși am lăsat numărul de telefon.

Clar e un om psihopat și să umble printre copiii noștri. Nu pot încuraja. Am crezut că înnebunesc când am citit că fetița a spus că nu a fost mângâiată și i-au dat drumul”, a spus mămica, pentru Știri de Cluj, sub protecția anonimatului.

În acest moment, bărbatul suspect este liber pe străzile Clujului. Medicii de la Psihiatrie au refuzat să se lege la cap cu acest caz.

Știri de Cluj a scris de vineri despre acest caz care a șocat opinia publică șio va face în continuare presiuni asupra Poliției să își facă treaba și să audieze persoanele din acest caz. 

Dacă ați surprins un incicent care poate deveni o știre, ne puteți scrie pe Whatsapp (0722804093), Facebook sau pe office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook