Lucian Sarb, jandarmul din Cluj care s-a sinucis, avea datorii la banca si la o firma de asigurari

UPDATE (ORA 10.50)

 

Anchetatorii sustin ca Lucian Sarb avea datorii catre o banca, dar si catre o firma de asigurari. El avea un BMW, pentru care platea lunar o asigurare de 300 de lei. Jandarmul a fost notificat in urma cu doua zile de firma de asigurari ca are de platit si penalitati de 1.700 de lei, acumulate din cauza intarzierilor la achitarea ratei.

 

Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru Stiri de Cluj ca jandarmul a intrat in tura miercuri, la ora 13.00, cand si-a luat de la sediu pistolul si statia de emisie-receptie. El trebuia sa se prezinte la post in complexul studentesc Hasdeu, dar nu a ajuns acolo. Colegii l-au cautat ieri dupa-amiaza si l-au gasit mort in padurea Faget.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lucian Sarb, jandarmul care s-a sinucis in padurea Faget, a comis fapta miercuri seara, inainte de ora 22.00, cand trebuia sa iasa din tura. El nu s-a mai prezentat la serviciu sa predea armamentul.

 

Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru Stiri de Cluj ca Sarb nu a raspuns la telefon dupa ora 22.00, cu toate ca a fost apelat de colegi, care au intrat in alerta cand au vazut ca aceasta nu se intoarce din patrulare. Concluzia preliminara este ca s-a sinucis inainte de ora 22.00, dar ora exacta va fi stabilita in urma efectuarii necropsiei la IML Cluj.

 

Lucian Sarb trebuia sa se prezinte la Gruparea Mobila de Jandarmi Cluj la ora 22.00 si sa predea armamentul din dotare. Barbatul a fost cautat ore in sir si a fost gasit joi dimineata in jurul orei 2.00, la iesire din padurea Fagrt, spre Ciurila.

 

Cazul a fost preluat de procurorii militari care au declansat o ancheta. In paralel si conducerea Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj a initiat o verificare pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul.

 

Comentarii Facebook