Miercuri 1 Aprilie

Un jandarm din Cluj s-a impuscat in padurea Faget! Toata povestea AICI! - VIDEO


Un jandarm din Cluj s-a impuscat azi noapte la marginea padurii Faget. Politistii spun ca Lucian Sarb avea probleme personale, care l-au facut sa recurga la acest gest.

Lucian Sarb, in varsta de 35 de ani, lucra la Gruparea Mobila de Jandarmi Cluj. Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru Stiri de Cluj ca jandarmul trebuia sa se prezinte la grupare, miercuri, in jurul orei 22.00, si sa isi predea armamentul si echipamentul, dar acest lucru nu s-a petrecut.

 

Jandarmul a fost cautat toata seara de miercuri, fara a fi gasit si nu raspundea nici la apelurile telefonice. Sefii lui au  trimis pe teren mai multe echipe care sa caute in locurile in care se stia ca ar putea sa fi fost in timpul serviciului. Jandarmul a fost gasit, dupa miezul noptii,  impuscat in cap, la marginea padurii Faget, la doi kilometri de Ciurila.

 

"Jandarmul care s-a sinucis a fost gasit in cele din urma de o echipa de la Gruparea Mobila. Avea unele probleme personale, dar la ultima testate psihologica nu a rezultat ca ar avea probleme psihice. Avea 35 de ani si lucra la noi de 14 ani, fiind sportiv si un angajat care nu a facut probleme", a mai spus pentru Stiri de Cluj Ilie Milici, purtatorul de cuvant al Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj.

 

Jandarmul era divortat si nu avea copii.

 

Comentarii Facebook