Lentă lupta cu folosirea petardelor în „orașul de 5 stele”. Clujean: „Se întâmplă chiar în preajma secției de poliție, nici un polițist nu a reacționat”


Un clujean care locuiește în Mănăștur se plânge din cauza zgomotului infernal provocat de minorii care aprind petarde în perioada sărbătorilor de iarnă. Bărbatul spune că copiii aruncă petarde mari chiar lângă secția de poliție și nimeni nu este preocupat să-i oprească. 

Polițiștii nu intervin, deși în data de 9 decembrie un incendiu puternic a cuprins depozitul magazinului Auchan din Iulius Mall și totul se putea încheia cu o mare tragedie. 

„Încă de acum 3 săptămâni au început copiii să aprindă petarde, dintr-acelea mari. Asta se întâmplă zilnic chiar pe strada Agricultorilor în preajma secției 4 de poliție din Mănăștur. Absolut nici un polițist nu a reacționat și nu au făcut nimic pentru a opri sau preveni așa ceva. 

La fiecare colț de stradă se comercializeaza petarde- artificii, și cumpară copiii în mare parte. Domnii polițiști stau în secție, nederanjati de bubuiturile mari cauzate în perioada asta. 

Aș dori sa se pună accent pe acest aspect, poate se evita evenimente precum arderea depozitului Auchan Iulius, care a avut loc tot luna asta și tot din pricina materialelor explozibile folosite de către copii!”, a sesizat un clujean autoritățile locale. 

Comentarii Facebook