La Bonta, Dragobetele se sarbatoreste cu inghetata (P)


In luna februarie, romanii sarbatoresc de doua ori iubirea. Iar Bonta, cea mai cremoasa inghetata de pe piata din Cluj-Napoca, aduce oferte speciale pentru indragostiti, la Iulius Mall.

Alege sa iti sarbatoresti iubirea pe stilul romanesc la Bonta alaturi de o cupa de inghetata pentru doi si un delicios croissant. Cu doar 20 de lei poti sa iti surprinzi partenerul cu cupa "noi doi", care contine 5 sortimente de inghetata la alegere si un croissant cu inghetata si frisca. Inghetata este suficienta pentru doi indragostiti, iar croissantul il puteti imparti sau musca deodata din el.

"Ne-am dori sa oferim de Dragobete un cadou delicios indragostitiilor. Croissantul este umplut cu inghetata si frisca, si este una dintre cele mai delicioase ccombinatii dintre un produs de patiserie si inghetata. Asteptam cu drag cuplurile sa savureze o inghetata facuta cu dragoste, dar de asemenea si naturala si cu cel putin 50 % fructe, lapte sau iaurt", a declarat Marinela Cuc, managerul Bonta.

Gelateria Bonta, situata in incinta Iulius Mall, etajul 1, chiar la intrare in Food Court, isi asteapta clientii cu o gama variata de inghetata. Se poate savura si o delicioasa cafea Mokare, adusa direct din Italia.

Deschisa in anul 2009, gelateria se bucura de un real succes, fiind considerata cea mai buna inghetata de pe piata din Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook