Cram in, barul sportiv alb-negru din centrul orasului (P) FOTO

 

Deschis in 2008, Cram in, este printre primele baruri cu un concept de sports pub din Cluj Napoca. Situat in centrul orasulului, pe strada Regele Ferdinand la numarul 16 ofera clientilor sai preparate rapide de bucatarie si o atmosfera asemanatoare puburilor englezesti.

 

Organizeaza petreceri private, iar in fiecare seara clientii sunt asteptati la un pahar de vin intr-o atmosfera boema si muzica buna.

Localul este cunoscut in special suporterilor Universitatii Cluj numele acestuia fiind un acronim. Fiecare litera reprezinta initiala prenumelor prietenilor cei mai apropriati ai prorietarului, care de asemenea sunt si clienti fideli.

"Inainte si dupa meci suporterii Universitatii Clujului al echipelor de fotbal si baschet vin in localul nostru pentru a se pregati de meci sau sa se bucure pentru o victorie si sa comenteze   cele mai importante faze", a declarat managerul localului, Remus Scerbac.

Pe peretii localului sunt numeroase tablouri, tricouri, fulare cu diverse echipe de fotbal, dar preponderent sunt semnele U Cluj. Pentru cei care nu reusesc sa ajunga la meci exista posibilitatea de a le viziona in Cram in. Sunt transmise atat meciurile cu Universitatea Cluj cat si cu celelalte echipe importante atat din Romania cat si din afara tarii.

De asemenea clientii sunt asteptati cu promotii atat pentru micul dejun cat si pentru o masa in oras dupa amiaza. Dimineata se poate servii cafea, waffe, freshuri, panini cu sunca si mozzarela sau omleta cu sunca si cascaval. Iar pentru dupa amiza mai multe sortimente de pizza, salate si meniuri sunt la pretul de 10 lei.

"Am facut un meniu de mic dejun accesibil pentru toata lumea. De exemplu o cafea, un fresh si un panini cu sunca si cascaval se poate consuma doar cu 9,9 lei. Cafeaua cu waffa costa doar 5,9 lei. Iar pentru dupa amiaza, intre orele 16-20 am pregatit mai multe preparate cu 10 lei. Se poate consuma pizza, sau meniuri care includ snitel, gordon bleu sau cas pane care vin cu o ganitura de cartofi prajiti si salata", a mai declarat Remus Scerbac.

Comentarii Facebook