Miercuri 24 Aprilie

Frigaruia bloggerilor a invins corul carcotasilor! VEZI cum a fost gatita frigaruia lunga de 101 metri VIDEO si FOTO


Frigaruia bloggerilor a demonstrat puterea online -ului clujean si cele cateva zeci de portii rezultate s-au vandut ca "painea calda". Banii vor fi donati copiilor care fac dializa pentru a-si putea plati o excurie la mare.

Bloggerii clujeni in frunte cu Adi Hadean au lucrat la frigaruia gigantica timp de cateva zile. Montarea efectiva a suportului pe care a fost gatita frigaruia a inceput sambata dimineata, la ora 11.00. Dupa 6 ore de munca, echipa de bloggeri a reusit sa monteze tot echipamentul si sa dea foc carbunilor, care initial s-au aprins mai greu.

"Suntem la faza la care incercam sa incingem carbunii. O sa si deusim, desi unora li se pare ca nu o sa reusim, dar, repet, eu am mai facut treaba asta de doua ori si spre deosebire de cei care nu au mai facut-o niciodata stiu mult mai bine. Cel putin de doua ori mai bine. In curand ne apucam sa punem frigaruile pe suporti si, dupa ce o sa fie incinsi carbunii, punem frigaruile deasupra si o sa avem cea mai lunga frigaruie din lume", a spus Adi Hadean, in jurul orei 17.30.

Carbunii au "cedat" in cele din urma determinarii armatei de bloggeri si frigaruia lunga de 101 metri a fost asezata deasupra jarului.

"Lucrurile nu-s pefecte si nici nu trebuie sa fie pentru ca asa e frumos. Carbunii s-au incins. Asta ca sa le fac in ciuda sfatosilor care ziceau ca nu se vor incinge niciodata. Am reusit sa punem frigaruia deasupra jarului, manivela functioneaza, chiar daca din loc in loc mai sare de pe sina. Nu neaparat sunt nervos pe cei care stau si carcotesc, ci mai mult ma intreb cand o sa ne invatam minte. Stau asa pe margine si sunt totdeauna mai destepti decat ala care face", a mai spus Adi Hadean.

In jurul orei 19.00, clujenii au fost o coada lunga de circa 10 metri pe strada Mihail Kogalniceanu pentru a gusta din frigaruia gigant. "Am vandut portiile contra unor donatii de 5 lei, iar banii vor merge catre o asociatie care are grija de cipiii care fac dializa. Asa se explica si numarul mare de clujeni care vor sa guste din munca noastra", a mai spus la final Adi Hadean.

"Este un eveniment deosebit care vine si arata ca se poate. Este inedit si pentru ca este cea mai lunga frigaruie din Romania, dar si pentru ca in urma vanzarii acestei frigarui banii merg spre copiii care fac dializa pentru ca acestia sa mearga la mare. Ii felicit pe toti cei care au avut aceasta idee si aceasta initiativa", a spus si primarul Sorin Apostu.

 

Recordul bloggerilor clujeni nu va intra in Cartea Recordurilor pentru ca oficialii Guinness World of Records nu au fost anuntati in timp util.

 

Vezi si...

FRIGARUIA BLOGGERILOR: Frigaruia va avea 101 metri, iar focul va fi aprins la ora 17.00 - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook