FRIGARUIA BLOGGERILOR: Frigaruia va avea 101 metri, iar focul va fi aprins la ora 17.00 - VIDEO si FOTO

 

Pregatirile pentru frigaruia bloggerilor care urmeaza sa fie facuta in aceasta dupa-amiaza in centrul Clujului sunt gata.

 

Bloggerii clujeni sunt in grafic cu pregatirile pentru frigaruia gigant ce va fi facuta in aceasta dupa-amiza pe strada Mihail Kogalniceanu din centrul Clujului. "Nu ma asteptam sa terminam asa de repede cu pusul pe frigarui, sa fim atata de avansati la ora asta, dar eu zic ca suntem in grafic, de fapt suntem chiar inaintea graficului", a declarat, pentru Stiri de Cluj, bloggerul Adi Hadean, cel care coordoneaza actiunea.

 

"Pana acuma avem masa, adica piedestalul pe care o sa stea masa asta, care are 102 metri, avem si 500 de kilograme de carbuni, frigaruia e facuta, carnea, legumele sunt puse, frigaruia e marinata, e undeva in frigider la Cantina Primariei in Someseni, trebuie sa ajunga un pic mai tarziu", a mai spus Adi Hadean.

 

Frigaruia, care va avea de fapt 101 metri lungime, va fi adusa in centrul orasului pe segmente de cate un metru, care vor fi asamblate la fata locului. "La ora 17.00 dam foc si o sa dureze probabil vreo 40 de minute pana se incing carbunii si dupa aia vreo 30-40 de minute pana se coace", sustine Adi Hadean.

 

Prepararea frigaruii gigant face parte din programul Zilelor Clujului, care se desfasoara pana in 2 iunie in tot orasul.

 

Vezi si

Frigaruia lui Adi Hadean de la Zilele Clujului va avea 360 de kilograme! FOTO

Comentarii Facebook