FOTO - Pompierii clujeni încă muncesc la lichidarea totală a incendiului izbucnit acum două zile la o hală din Dej


La două zile de la izbucnirea incendiului la o hală din Dej, pompierii încă se chinuie să lichideze în totalitate focul care arde mocnit.

Intervenția cât se poate de promptă a pompierilor clujeni, cu un dispozitiv de autospeciale care servește la stingerea focurilor extinse pe porțiuni mari de teren, a reușit să limiteze pe cât posibil extinderea incendiului, însă, după două zile de muncă ostenitoare, oficialii se chinuie să lichideze total flăcările care încă ard mocnit în interiorul halei. 

Vezi și: FOTO/VIDEO. Pompierii s-au luptat toată noaptea cu incendiul care a distrus hala din Dej. O autospecială de stingere încă se află la fața locului

incen 1.jpg

Vezi și: VIDEO. Incendiu puternic la o hală din Dej! Există pericol de prăbușire totală

Problema s-ar afla la nivelul materialelor din plastic stivuite în interiorul halei, care mențin focul în viață și cresc temperatura aflată în interiorul rămășițelor. Aceste materiale se reaprind din nou și din nou chiar dacă au fost stropite de nenumărate ori de către pompierii aflați la fața locului. 

incen 2.jpg

Un echipaj de pompieri se află chiar și acum la fața locului, notează dejeanul.ro pentru a monitoriza și a ține sub control focarele incendiului. 

incen 3.jpg

Sursa Foto: Cluj24


Comentarii Facebook