FOTO/VIDEO. Pompierii s-au luptat toată noaptea cu incendiul care a distrus hala din Dej. O autospecială de stingere încă se află la fața locului


Pompierii clujeni au intervenit în cursul zilei de ieri, inclusiv noaptea, pentru stingerea unui incendiu violent care a a cuprins hala unei companii care produce cauciucuri, din orașul Dej. 150 de angajaţi au rămas pe drumuri, după ce fabrica din Dej în care lucrau a fost distrusă de flăcări.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au supravegheat și au refulat apă pe tot parcursul nopții în zona incendiului care a distrus hala din municipiul Dej. În momentul de față se mai acționează la fața locului cu o autospecială de stins incendii și o motopompă pentru lichidarea focarelor care mai ard izolat, sub părțile prăbușite din structura halei”, anunță ISU Cluj.

Reamintim că, în momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență. La fața locului au fost dislocate patru autospeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej. 

Preventiv a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, dar nu au fost persoane care să solicite consult medical. 

Citește și: VIDEO. Incendiu puternic la o hală din Dej! Există pericol de prăbușire totală

Comentarii Facebook