VIDEO. Incendiu puternic la o hală din Dej! Există pericol de prăbușire totală


În aceste momente, pompierii clujeni intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hala unei companii cu obiectiv de activitate producție de cauciucuri, în orașul Dej.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență. La fața locului au fost dislocate patru autospeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej. Preventiv a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical”, anunță ISU Cluj. 

Incendiul se manifestă în continuare cu violență, o parte din structura halei s-a prăbușit și există pericol de prăbușire totală. Pompierii intervin pentru limitarea propagării flăcărilor și pentru împiedicarea extinderii acestora la o hală situată în apropierea acesteia.

Reactualizare incendiu: a fost transmis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert către terminalele mobile din municipiul Dej și localitățile limitrofe.


Comentarii Facebook