Directorul de la Protecția Copilului Cluj ar trebui DEMIS. Ce a spus despre fetița abuzată de tatăl social la Turda

 

Directorul Direcției pentru Protecția Copilului Cluj, Daniel Tămaș, ar trebui să fie demis de Consiliul Județean Cluj pentru declarațiile făcute în cazul fetiței care a fost abuzată sexual de tatăl ei social la centrul ”Lukas” din Turda.

 

Centrul judeţean de intervenţie, prin echipa de psihologi, am luat legătura cu fetiţa. Este un caz mai aparte şi intervenţia mai specială. Discutăm nu despre un abuz sau viol, ci o faptă consimţită”, a declarat Daniel Tămaș, director DGASPC Cluj, conform realitatea.net.

 

O declarație similată a fost făcută și marți, după ce Sebastian Oltean, tatăl social, a fost arestat pentru ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă de 11 ani din centru. Vezi declarația mai jos.

 

Trauma este evidentă şi adâncă, pentru că vorbim de o minoră de 11 ani care a întreţinut relaţii sexuale cu un adult, cu consimţământ, deci nu este o faptă de viol sau abuz. Aici este marea dilemă a noastră, pentru că intervenţia va fi un pic mai complicată. În plus, s-au descoperit şi un filmuleţ video ca pentru adulţi şi fotografii cu fetiţa”, a spus directorul Direcţiei Judeţene de Protecţie a Copilului Cluj, Daniel Tămaş.

 

După aceste declarații halucinante, Tămaș a admis că a greșit în exprimare și că fapta lui Oltean nu poate fi justificată de consimtământul fetei, care nu are discernământ, potrivit legii.

 

Asistent social din Turda, arestat pentru relaţii sexuale cu o fetiţă de 11 ani dintr-o casă familială. Detalii ȘOC

Comentarii Facebook