Dezvaluiri despre Alin Tise si un trust de santaj in emisiunea Stiri de Cluj LIVE - VEZI toata inregistrarea

 

In aceasta seara, de la ora 19.00, in cadrul emisiunii Stiri de Cluj LIVE vom difuza inregistrarea integrala a convorbirii telefonice in care presedintele Consiliului Judetean Cluj Alin Tise ameninta un jurnalist ca il calca cu masina.

 

VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALA IN CARE ALIN TISE AMENINTA UN JURNALIST CA IL CALCA CU MASINA!


 

Precizez ca nu am vrut sa o facem publica pana acum pentru ca in inregistrare este mentionat numele unui ziar local. Acest lucru a fost, insa, speculat de Alin Tise, care a sugerat ca noi am fi cenzurat convorbirea.


La solicitarea publica, in conferinta de presa, a presedintelui Alin Tise o difuzam fara a da, insa, si numele ziarului in cauza. O facem din spirit de colegialitate!

Invitatii mei din aceasta seara sunt Mihai Soica, jurnalist Evenimentul Zilei, cel care l-a inregistrat pe Alin Tise, si Steluta Cataniciu, consilier local PNL si generalul in rezerva Teodor Pop Puscas.

Va astept in direct in aceasta seara de la ora 19.00 la Stiri de Cluj LIVE.

Gasiti mai jos cateva link-uri pentru a vedea la ce se refera presedintele Consiliului Judetean Cluj.

1. Stirea care l-a deranjat pe Alin Tise: Tise - sapte case, campionul baronilor imobiliari care conduc judetele Romaniei.

2. In ciuda declaratiilor d-lui Tise noi am scris in 20.10.2011 si ceea ce a spus dumnealui, ca si-a dobandit casele inainte de a fi in functie. Vedeti - AICI  Tise pareaza acuzatiile ca ar fi bogat si spune ca are datorii de 475 de mii de euro.

3. D-l Alin Tise l-a acuzat pe reporterul Stiri de Cluj, Horea Soica, de faptul ca a publicat fata copilului sau. Gasiti mai jos link-ul pentru a vedea ca d-l Alin Tise nu spune adevarul sau in cel mai bun caz este in necunostinta de cauza. Vezi AICI. In video din stirea postata de noi de la botez veti putea vedea cum un fotograf de la un alt ziar on-line din Cluj ii face poze din fata presedintelui Consiliului Judetean Cluj, inainte de botez si cu care Alin Tise nu are nicio problema si nu ii cere sa nu il pozeze.  

Vedeti AICI pentru comparatie o poza postata de un ziar national in care se vede fata copilului.

 

Comentarii Facebook