Tise si-a botezat fiul. Florin Piersic a fost nas: "Cum sa fie politician cand va fi mare!?" VIDEO

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, si-a botezat fiul in capela de la Palatul Mitropolitan Cluj. Nasul copilului este actorul Florin Piersic.

 

Ceremonia de botez a inceput la ora 14.00 si a durat circa o ora, dupa care urmeaza petrecerea la Grand Hotel Italia. De la eveniment a lipsit premierul Emil Boc, care si-a anulat in ultimul moment vizita la Cluj-Napoca.

 

Nasii copilului sunt Florin Piersic si sotia acestuia. "I-am pregatit ca si cadou un film de-al meu 'De-as fi Harap Alb', al lui Gopo. Si m-am gandit ca va creste mare, eu voi fi intr-o stea, sa vada ce nas a avut. Cand am facut filmul asta aveam 30 de ani si cand il vad, nu ca-l ador, e putin spus, imi vine sa ma pup pe sticla, pe ecran, dar mi-e frica sa nu ma curentez. Si i-am mai adus un album frumos, in care sa puna fotografiile din viata care acum ii incepe", a mai spus Florin Piersic.

 

Marele actor a mai afirmat ca ii doreste finului sau sa fie sanatos si sa isi aleaga ce cariera vrea el. Florin Piersic il cunoaste pe Alin Tise de cand era mic, iar intre cei doi este o relatie foarte stransa.

 

La ceremonia religioasa au asistat atat familia, prietenii apropiati, dar si politicieni clujeni.

Comentarii Facebook