Dedicații de BUN SIMȚ ale lui Emanuel Ungureanu către Lucan și Arșinel. Ce le-a scris? - FOTO

 

Emanuel Ungureanu a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru ca procurorii să decidă dacă transplantul lui Arșinel a fost corect.

 

Ungureanu le-a cerut lui Mihai Lucan și Alexandru Arșinel să fie oameni și să nu îi trateze cu superioritate pe ceilalți. El le-a dat dedicaţii pe cartea sa ”Speranţa dăruieşte viaţă - transplantul renal pentru tine”, apărută în 2003.

 

Pentru Mihai Lucan am scris să trateze pacienţii în mod egal, să nu mai ia bani niciodată de la amărâţi, iar lui Alexandru Arşinel i-am transmis că îi doresc multă sănătate şi i-am reamintit că suntem umbre pe pământ şi că în urma noastră rămâne doar caracterul”, a scris Ungureanu.

 

Lui Arșinel i-a scris că îi dorește ”din suflet multă sănătate și vă reamintesc că suntem umbre pe pământ și că în urma noastră rămâne doar Caracterul”.

 

Actorul Alexandru Arşinel, care la sfârşitul lunii august a fost supus unui transplant renal şi externat în 12 septembrie, a revenit luni după-amiază, la Institutul de Urologie şi Transplant Renal din Cluj, pentru a fi supus mai multe investigaţii medicale, după ce starea de sănătate i s-a deteriorat.

 

Şeful ICUTR, Mihai Lucan, declara după transplantul efectuat la finalul lunii trecute, că Alexandru Arşinel este a treia persoană din România în vârstă de peste 70 de ani care a suferit un transplant de rinichi, spunând că donatorul este un tânăr de 23 de ani care s-a spânzurat după ce a pierdut la jocuri de noroc.

 

Citește AICI plângerea penală.

 

 

 

Comentarii Facebook