De ce a murit elevul Sergiu Trifu din Huedin! Ce spun medicii legiști

 

Legiștii clujeni au terminat necropsia în cazul elevului de 18 ani, mort în noaptea de vineri spre sâmbătă la Huedin.

 

Primele rezultate arată că tânărul a făcut infarct pe fondul unei cardiopatii ischemice de care suferea, afirmă surse din IML Cluj. 

 

Reprezentanții IPJ Cluj au precizat și ei că nu este nicio legătură între moartea elevului de 18 ani și faptul că în sala în care a avut loc Balul Îndrăgostiților s-a folosit un spray paralizant. ”Am primit informații de la IML Cluj, potrivit cărora între moartea elevului și faptul că s-a folosit un spray nu este nicio legătură”, a declarat Anca Purdea, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Legiștii susțin că elevul Sergiu Trifu avea unele probleme cardiace, iar întregul eveniment de la Balul Îndrăgostiților, altercația care a avut loc, ar fi putut fi de natură să determine panicarea acestuia. Citește AICI despre altercație.

 

Inițial s-a bănuit că elevul ar fi fost afectat de faptul că Ioan Horea Morcan, fiul preotului din Huedin, a folosit un spray paraliant pentru a se apăra de niște țigani. Morcan a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuația de ultraj contra bunelor moravuri, dar după ce s-a terminat necropsia a fost eliberat. Procurorii s-au convins că nu este nicio legătură între moartea elevului și folosirea spray -ului paralizant. Citește AICI detalii despre eliberarea lui Ioan Horea Morcan.

 

Legiștii nu au putut spune dacă faptul că Ambulanța a întârziat circa 20 de minute la acest caz a influențat cumva deznodământu tragicl. Sergiu Trifu a fost dus la spital cu o mașină de poliție, pentru că ambulanța a ajuns prea târziu. Citește AICI mai multe.

 

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook