Elev de 18 ani mort la Huedin, la Balul Îndrăgostiților. La eveniment s-a folosit un spary paralizant - EXCLUSIV

 

Un elev de 18 ani, de la Liceul Octavian Goga din Huedin, a murit azi-noapte, la Balul Îndrăgostiților, după ce un alt bărbat a folosit un spray paralizant în sală.

 

La acest eveniment, organizat chiar de elevi, ar fi izbucnit o altercație, în jurul orei 1.30, iar un bărbat de 30 de ani a dat cu spray paralizant. 

 

Tânărul se afla în zona scărilor și a căzut lat la pământ. ”Aseara s-a organizat balul indragostitilor de tinerii de la Liceul Octavian Goga. La 1.30 a fost o altercație și s-a folosit un spray paralizant. Un copil era pe pe scari si a căzut. Nu se știe dacă din cauza gazului sau din cauza căzăturii. A fost dus la spital în stop cardio-respirator”, a declarat primarul din Huedin, Mircea Moroșanu.

 

Incidentul deosebit de grav a avut loc la o sală de nunți situată deasupra magazinului Profi.

 

Poliția a declanșat o anchetă în acest caz. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Potrivit anchetatorilor, elevul de 18 ani ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator.

 

Sergiu Trifu, tânărul care a murit, era din satul Dealul Negru, comuna Călățele.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

 

Polițiștii l-au reținut pentru declarații pe fiul preotului din Huedin, Ioan Horea Morcan, cel care a dat cu spray lacrimogen în local. Citește AICI detalii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 2

 

Sergiu Trifu a fost găsit prăbușit pe scările localului, iar colegii lui au sunat la 112, dar Ambulanța a întârziat mai mult de zece minute. Victima a fost transportată la spital de un echipaj de la rutieră, care se alfa în apropiere.

 

Medicii au pronunțat decesul, cauza fiind infarctul.

Comentarii Facebook