Altercație între ȚIGANI și fiul preotului, Ioan Horea Morcan, la balul la care a murit elevul din Huedin - VIDEO

 

Unul dintre prietenii lui Ioan Horea Morcan, fiul preotului din Huedin, a precizat că acesta s-a apărat cu spray -ul paralizant când a fost atacat de țigani. 

 

De unde să știu de ce au mers la ăsta (la Morcan). Dar nu trebuie să te aperi, dacă vin 100 de țigani. Păi de când sunt eu aici nu au fost țiganii nicăieri. Nu vin la baluri. Țiganii stăteau în barurile lor, nu veneau cu românii. Acum vin cu românii. Dacă românii sar și îi bat, îi bagă în pușcărie pe români. Țiganii îi dau bani comandantului poliției. Sunt mulți țigani care îl mituiesc pe comandant. Nuțu, regele șiganilor pe Huedin, este în mână în mână cu ăla (n.red. șeful poliției) și cu procuroarea, tânăra. 

 

Din ce am auzit azi dimineață, nu a avut ce să facă decât să se apere (n.red. Ioan Horea Morcan - FOTO). Dacă vin 100 de țigani te aperi cu ce poți. Nu știu ce a fost la petrecere, dar țiganii ce au făcut la petrecere”, a spus prietenul lui Ioan Horea Morcan.

 

Părinții elevului de 18 ani care a murit au discutat și ei cu colegii fiului lor. Aceștia le-au relatat că, în momentul în care a izbucnit altercația, elevii au fost scoși afară din sala balului, iar Sergiu Trifu a căzut pe scări, fiind călcat în picioare.

 

Ei cred că fiul lor a fost afectat de spray -ul paralizant, având și o alergie.

 

Detalii ȘOCANTE despre moartea elevului Sergiu Trifu! A fost o altercație, elevul a căzut pe scări și a fost călcat în picioare - VIDEO

Comentarii Facebook