”Criminalul cu Renault”, condamnat la 5 ani de închisoare

 

Paul Gheorgheci, supranumit ”Criminalul cu Renault”, a fost condamnat la 5 ani de închisoare și de Curtea de Apel Cluj, judecătorii confirmând sentința Judecătoriei Cluj-Napoca, din luna octombrie 2012.

 

Magistrații l-au condamnat pe Paul Gheorgheci, în urmă cu trei luni, la 5 ani de închisoare, dar decizia a fost atacată cu recurs. Curtea de Apel i-a respins recursul, iar Gheorgheci a fost condamnat definitiv la închisoare pentru accidentul din august 2012, când a omorât doi bătrâni pe o trecere de pietoni din Grigorescu.

 

Marți, 15 ianuarie, la Curtea de Apel Cluj avocații lui Paul Gheorgheci au încercat să îi reducă pedeapsa cu 5 ani, prezentând un referat de evaluare psiho-socială, în care se spuneau că Paul Gheorgheci a fost un cetățean model, și-a întemeiat o familie și avea un loc de muncă. Solicitarea a fost respinsă de Curtea de Apel Cluj. Citește AICI detalii.

 

Accident de GROAZA in Grigorescu, Cluj-Napoca. Două persoane grav ranite . Criminalistii au venit dupa 40 minute, ambulanta dupa 15 minute

Comentarii Facebook