Accident de GROAZA in Grigorescu, Cluj-Napoca. Două persoane grav ranite . Criminalistii au venit dupa 40 minute, ambulanta dupa 15 minute


O mașină marca Renault a lovit in plin doua persoane pe o trecere de pietoni de pe strada 1 Decembrie 1918, în cartierul Grigorescu, din Cluj-Napoca.



Autoturismul Renault venea dinspre cartierul Grigorescu si se indrepta spre centru. In momentul in care a ajuns la trecerea de pietoni de langa locul de joaca din Grigorescu a lovit in plin un barbat si o femeie care traversau regulamentar. 

 

Cei doi au fost aruncati in aer pana la nivelul copacilor. ”Am auzit 3 bufnituri și apoi am vazut un Renault care a lovit două persoane în vârstă care erau pe trecere și apoi au fost acroșați și de o dubiță Fiat”, a declarat pentru Știri de Cluj unul din martorii accidentului.


Dezastrul a continuat după ce trecătorii au încercat să sune la 112, dar nimeni nu le-a răspuns la telefon.

Am sunat la salvare la 8:23, când a avut loc accidentu,l dar salvarea a venit abia pe la 8:39. Am sunat apoi la 112 să-mi facă legatura la poliție dar imi închideau telefonul în nas”, a mai declarat martorul ocular.


Ambulanta a ajuns la fata locului dupa 15 minute. Prima masina de politie a sosit dupa 25 de minute, potrivit martorilor, desi sectia de politie este la o distanta de 1 km. Cand au sosit politistii au fost huiduiti de toata lumea. Criminalistii au ajuns la accident dupa 40 de minute. Au blocat mai intai ambulanta, apoi au mutat masina pentru ca autosanitara care o transporta pe femeia accidentata sa poata pleca.

 

Vezi si  : Scene de cosmar relate de un martor al accidentului de pe trecerea de pietoni din Grigorescu

 

Comentarii Facebook