Concurs de informatica organizat la Liceul Teoretic "Avram Iancu"


Liceul Teoretic "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, organizeaza Concursul "IT INNOVATION – Solutions of tomorrow", vineri, 25 mai.

Concursul interjudetean este la a patra editie, fiind cuprins in Calendarul Activitatilor educative Interjudetene si Regionale, avizat de MECST.

Scopul concursului este acela de a stimula creativitatea elevilor, de a valorifica cunostintele dobandite la clasa, de a promova performanta in domeniul informaticii.

Concursul este structurat pe doua sectiuni, Pagini web si Soft, fiind inscrise in total 30 de proiecte. La ambele sectiuni participa elevi din clasele 9-12 care au realizat proiecte, indiferent de filiera, profilul sau specializarea la care studiaza. Proiectele sunt realizate de unul sau doi elevi, in orice mediu de programare. Cei 35 de participanti sunt elevi la licee din Cluj-Napoca, Dej, Alba-Iulia si Blaj.

Partener in cadrul proiectului este UBB Cluj-Napoca, presedintele juriului fiind Lector dr. Radu Lupsa de la Facultatea de Matematica si Informatica, absolvent al liceului nostru, medaliat cu aur la Olimpiada Internationala din Argentina in anul 1993. Membrii juriului si o parte dintre sponsori sunt absolventi ai liceului, premiati cu ani in urma la concursuri similare.

Sponsorii principali sunt SC TSE Development SRL, Editura Albastra si Smart Tech 2000. Premiile constau in bani si obiecte: tablete si carti de specialitate.

Comentarii Facebook