Sambata 10 Decembrie

Clujenii care au batut "suta", premiati de Primarie VIDEO


Trei clujeni care au reusit sa ajunga la varsta de 100 de ani au fost premiati de Primarie cu cate 2.000 de lei, o diploma si un buchet de flori.

Cei trei, doua femei si un barbat, au fost vizitati de primarul Sorin Apostu, care a fost asteptat asa cum se cuvine de sarbatoriti: cu tort si un pahar de sampanie.

"Sunt nascuta in comuna Sancraiu, dar locuiesc in Cluj-Napoca de foarte multi ani. Am dus o viata frumoasa alaturi de familie mea si imi aduc aminte si acum de perioada cand eram si eu mai in putere si ne adunam toti la masa. Erau toti aliniati. Acum am ajuns la 100 de ani pe care i-am implinit de curand. Am avut parte de noroc si de o sanatate de fier", a marturisit Ilona Radu, una dintre clujencele care a ajuns la venerabila varsta de 100 de ani.

Primarul nu i-a trecut pragul cu mana goala. "Am adus cu noi un buchet de flori, un cos cu fructe si o diploma, dar nu in ultimul rand un mic ajutor financiar pentru aceasta doamna a Clujului. De aici voi merge si la ceilalti doi sarbatoriti", a spus si primarul Sorin Apostu.

Primarul a mai trecut si pe la Rozalia Bonda, nascuta in 25 aprilie 1911, dar si pe la Iosif Tata, nascut in 5 aprilie 1911.

 

Ultimul a fost intrebat de edilul sef care este secretul varstei sale, dar a raspuns, in gluma, ca: "Este secret!".

Comentarii Facebook