Un clujean a fost ales in conducerea Consiliului International al Aeroporturilor Europa


Directorul general al Aeroportului International Cluj a fost ales membru in board-ul Consiliului International al Aeroporturilor - Regiunea Europa.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul celei de-a XXI-a editii a Adunarii Generale a Consiliul International al Aeroporturilor, Regiunea Europa (ACI Europe), care a avut loc la Lisabona, in perioada 15-17 iunie 2011.

"Alegerea directorului Aeroportului clujean in conducerea acestui for european este o realizare remarcabila pentru aviatia civila din Romania, luand in considerare importanta AIC Europe in reprezentarea intereselor, orientarea si sustinerea activitatii aeroporturilor din Europa", se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean Cluj.

ACI Europe este o organizatie cu profil aviatic cu sediul la Bruxelles, la care sunt afiliate 400 de aeroporturi din Europa care inregistreaza anual peste 90% din traficul aerian al continentului european. Aeroporturile membre deservesc peste 1,5 miliarde de pasageri si 15, 8 milioane tone de marfa anual.

Comentarii Facebook