Duminica 27 Septembrie

CLUJ: Patru șoferi fără permis, prinși de polițiști într-o singură zi


Polițiștii clujeni au depiststat, în cursul zilei de miercuri, patru șoferi care conduceau autoturisme de și nu dețineau permis de conducere sau aveau dreptul de conducere suspendat.

Astfel, la data de 13 februarie a.c. în jurul orei 10.00, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Cluj au depistat un bărbat de 69 de ani din  comuna Gilău, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 E60 pe raza localităţii Gilău deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană  căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Tot în data de 13 februarie, în jurul orei 14.55, poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 36 de ani din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Laminoriştilor din municipiul Câmpia Turzii, deşi nu deţine permis de conducere.

De asemenea, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au depistat un bărbat 31 de ani din comuna Mociu, judeţul Cluj, care conducea pe D.C. 25, pe raza localităţii Cămăraşu, judeţul Cluj, un autoturism deşi nu este deţinător de permis de conducere.

Cel de-al patrulea conducător auto a fost depistat  în jurul orei 21.05. Mai exact, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au depistat un bărbat de 31 de ani din comuna Aghireşu, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Baciu, pe D.N.1F- E81, deşi nu este deţinător de permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


.

Comentarii Facebook