CLUJ: Bărbați arestați în urma unor percheziții. I-au defrișat livada unui consătean


Poliţiştii clujeni au reţinut în urma unor percheziţii domiciliare, 8 bărbaţi din comuna Tureni, judeţul Cluj.

La data de 13 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj,  au efectuat 3 percheziţii domiciliare la locuinţele unor bărbaţi cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi distrugere”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, bărbaţii ar fi tăiat fără drept, în două rânduri, pe parcursul lunii decembrie 2018, mai mulţi pomi fructiferi din livezi de pe raza localităţii Comşeşti, comuna Tureni, livezi aparţinând unor persoane din localitate.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe obiecte, respectiv  8 atelaje hipo, un număr de 12 harnaşamente hipo,  12 motofierăstraie,  3 topoare şi cantitatea de 0,2 m.c. material lemnos, specia măr.

Deasemenea a fost a fost luată măsura retinerii pentru o durată de 24 de ore faţă de numiţii 8 bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 40 de ani, toţi din comuna Tureni, judeţul Cluj. La expirarea perioadei de reţinere, cei 8 vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor Judecătoriei Turda în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor.


Comentarii Facebook