Cluj Arena, vazuta de pe bicicleta, intr-un tur complet! MINUSUL: lipsesc parcarile VIDEO INCREDIBIL

 

Stadionul Cluj Arena a fost filmat de un biciclist din mers, intr-un tur care prezinta foarte bine intreaga zona exterioara a noii constructii.

 

Filmarea incepe pe pista de biciclisti de pe malul Somesului si se termina in zona fostului strand Municipal. Biciclistul i-a surprins pe muncitori la treaba in timp ce lucrau la ultimele finisaje din zona exterioara a stadionului.

 

Imaginile sunt cu atat mai spectaculoase cu cat filmarea a fost realizata dupa-amiaza, iar lumina apusului a creat o atmosfera speciala.

 

Imaginile releva totusi si o problema pe care constructorii si Consiliul Judetean Cluj nu au tratat-o: locurile de parcare. Stadionul are 30.000 de locuri si in conditiile in care vor veni la arena 5.000 de autoturisme va fi foarte dificil ca soferii acestora sa gaseasca un loc de parcare.

 

Singurele locuri de parcare din vecinatate sunt cele de pe platoul Salii Sporturilor si de la noua Sala Polivalenta construita de Primaria Cluj-Napoca, circa 500 de locuri.


Daca surprindeti imagini foto sau video care pot reprezenta o stire le puteti trimite pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii Reporter!".



Comentarii Facebook