Candidatul PNTCD la sefia CJ Cluj este un conferentiar universitar de la UBB

 

PNTCD si-a lansat, vineri, 12 aprilie, candidatul la functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj pentru alegerile locale ce vor avea loc in luna iunie a acestui an.

Gheorghe Fatacean, in varsta de 42 de ani, este un conferentiar universitar de la Universitatea "Babes-Bolyai".

"PNTCD are candidat propriu la functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, acesta fiind Gheorghe Fatacean, conferentiar universitar la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a UBB, in varsta de 42 de ani. Vom depune si liste complete de consilieri pentru Consiliul Judetean si Consiliul Local Cluj-Napoca, iar printre candidati se regasesc oameni de inalta tinuta profesionala si morala.

Printre candidatii la CL Cluj-Napoca se numara Cristi Dulca, fost jucator la U Cluj, iar la CJ Cluj, Andreea Cacovean, fosta campioana mondiala la gimnastica", a spus Horea Dan.

 

"Candidatul PNTCD la sefia CJ Cluj va avea ca slogan electoral 'Cinste, onoare si credinta in Dumnezeu'", a adaugat presedintele PNTCD Cluj, Horea Dan.


PNTCD vrea sa obtina aproximativ 3-4 functii in Consiliul Local si 4-5 posturi de consilieri in Consiliul Judetean Cluj.

Comentarii Facebook