Miercuri 22 Septembrie

Campanie umanitară pentru fratele tânărului mort în accidentul de pe Horea. Samuel Barani e bariton la Cluj


Colegii baritonului Samuel Barani, fratele tânărului de 21 de ani omorât duminică seara pe strada Horea, strâng fonduri pentru a-l ajuta. 

Barani este masterand la Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima” și membru al Corului Operei Române din Cluj,.

Suntem alături de colegul nostru Sami Barani în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea fratelui său de numai 22 de ani și starea gravă a părinților săi, victime ale unui accident rutier petrecut duminică seara în Cluj-Napoca. Comunitatea ANMGD și-a propus să sprijine familia îndoliată și într-o manieră practică. Astfel, cei care doriți vă puteți alătura inițiativei profesorilor noștri de a efectua donații către contul RO48INGB0000999904641788 – Samuel Cornel Barani. Ajutorul vostru contează! Vă mulțumim!”, a scris Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima”, pe Facebook.

Accident grav pe Horea. Șofer beat sau drogat a fugit. Polițiștii au scos armele - VIDEO / Un pasager a murit

Și Opera Națională Română din Cluj-Napoca susține demersul acestuia:”Susținem inițiativa Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” Cluj-Napoca și suntem alături de colegul nostru, Sami Barani în aceste momente dificile. Vă încurajăm să sprijiniți această familie greu încercată cu o donație în contul afișat mai jos. Vă mulțumim!”.

Filip Barani, tânărul de 21 de ani omorât pe strada Horea de șoferul care a fugit, a lăsat înainte de drum un story cutremurător - FOTO

Samuel Barani a câștigat ediția a 52-a din 2019 a Festivalului ”Crizantema de Aur”. El și-a început pregătirea muzicală la 17 ani (clarinet şi pian), apoi şi-a continuat studiile la Liceul de Muzică ”Tudor Jarda” din Bistriţa – Secţia canto clasic. Este masterand al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj. Din anul 2016 face parte din Corul Operei din Cluj.

Samuel Barani a fost la prima participare într-un festival naţional.

Mărturia lui Serghei Arapu, șoferul care a făcut accidentul mortal de pe Horea și a fugit de Poliție: Îmi cer scuze de la cei vii - VIDEO

Comentarii Facebook