Filip Barani, tânărul de 21 de ani omorât pe strada Horea de șoferul care a fugit, a lăsat înainte de drum un story cutremurător - FOTO


Filip Barani, tânărul de 21 de ani care a murit duminică seara pe strada Horea, în urma unui accident provocat de un șofer băut, a scris înainte de a porni la drum cu părinții lui un mesaj cutremurător. 

Într-un story, Filip Barani a scris ”Și am plecat”, fără a ști ce avea să se întâmple. 

84289681_2732584780144033_601641080407982080_n.jpg

Prietenii lui au lăsat mesaje pline de durere la aflarea vești:

”Profund îndureraţi, am aflat de moartea neaşteptată a unei fiinţei iubite. Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-ți odihnească sufletul Finule Filip Barani....”

Accident grav pe Horea. Șofer beat sau drogat a fugit. Polițiștii au scos armele - VIDEO / Un pasager a murit

Ai plecat prea devreme. Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag. Parcă acuma te văd cum râdeai cu băiețelul meu, erai în mintea copiilor. Sincere Condoleante”.

”Ai fost și vei rămâne în sufletele noastre nu te vom uita nici o data îmi pare rău ca ai plecat așa repede dintre noi. Îmi pare rau Filip Barani!”.

Cine e șoferul care a produs HAOS pe Horea și a fugit de poliție - VIDEO

”Nu pot sa cred ne-ai lăsat fără cuvinte. Ai plecat prea de vreme. Ne-ai lăsat o durere în inima nu am să te uit niciodată. Vei rămâne în inimile noastre Filip Barani”.

”Nu mai am cuvinte vere. Mă gândeam ca ne întâlnim la o petrecere sa fim bine și sa ne distram. N-am cuvinte vere. Prea devreme ne-ai părăsit, prea repede. Nu pot sa cred. M-ai lăsat fără cuvinte. Chiar nu știu de ce ai plecat așa de repede. Sunt sigur ca și acolo sus în cerurii vei fi bine primit fiindcă ai fost un om deosebit, tot timpul cu zâmbetul pe buze nu te voi uita niciodată”

”Ce să zic..... ai fost un om bun. Drum bun în ceruri. Dumnezeu să te aibe în pază..... prieten vechi din copilărie”.

page.jpg

Comentarii Facebook