Mărturia lui Serghei Arapu, șoferul care a făcut accidentul mortal de pe Horea și a fugit de Poliție: Îmi cer scuze de la cei vii - VIDEO


Serghei Arapu, tânărul de 21 de ani din Republica Moldova care a făcut accidentul mortal de pe strada Horea, duminică seara, și apoi a fugit de Poliție, a fost dus la Tribunalul Cluj pentru emiterea mandatului de arestare. 

Acesta a fost filmat în fața Tribunalului și a oferit o primă declarație: ”M-am speriat! E prima dată când urc la volan băut. Eu foarte tare regret ce am făcut și îmi cer scuze de la oamenii care or rămas vii. Îmi e tare greu să explic”, a spus Arapu. 

Șoferul care a omorât un om în accidentul de pe Horea, prins de un polițist aflat în timpul liber. A fugit după el

El a fost reținut pentru 24 de ore și ar putea fi arestat pentru faptele comise duminică seara. Decizia va aparține judecătorilor.

Serghei Arapu a produs accidentul de pe strada Horea, solda cu decesul unui tânăr de 21 de ani, din Bistrița, care se afla în mașină cu părinții lui. Arapu era băut, a coborât din autoturismul pe care l-a condus și a luat-o la fugă alături de un prieten, cei doi fiind prinși într-o curte de pe strada Emil Racoviță de polițiștii care erau cu pistoarele scoase, în stare de alertă maximă.

Serghei Arapu are o fiică paraliază, în vârstă de cinci ani, pe care a lăsat-o în Republica Moldova. El a venit acum câteva săptămâni la Cluj-Napoca la prieteni. 

Accident grav pe Horea. Șofer beat sau drogat a fugit. Polițiștii au scos armele - VIDEO / Un pasager a murit

Șoferul a fost arestat pentru 29 de zile pentru că este considerat pericol public. 

A fost arestat pentru 29 de zile moldoveanul de 21 de ani care a făcut accidentul mortal pe Horea - FOTO

Comentarii Facebook