Bărbat reținut de polițiști, după ce a tâlhărit o adolescentă în centrul Clujului



Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni, pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat că a sustras, prin violenţă, geanta unei tinere care se plimba, noaptea, pe o stradă din Cluj-Napoca.

La data de 4 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 21 de ani, din Baciu, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data 1 iunie, în jurul orei 2:00, o tânără, de 17 ani, ar fi fost deposedă, prin violenţă, de poşetă, în timp ce se afla pe strada M. Kogalniceanu, din municipiul Cluj-Napoca.

Prejudiciul reclamat de partea vătămată, din Săvădisla, este de aproximativ 300 de lei, constând în bani, telefon mobil şi bunuri.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat bărbatul bănuit de comiterea faptei şi l-au reţinut pentru 24 de ore.

Totodată, acesta urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook