Zeci de amenzi date într-o singură zi la Cluj , de polițiștii de la Rutieră. Au fost vizați șoferii care se urcă beți la volan


Polițiștii clujeni au efectuat, joi, o serie de controale în trafic, în care au fost vizați, cu precădere, șoferii care se urcă beți la volan.

În urma controalelor efectuate în trafic, au fost constatate trei infracţiuni rutiere. Doi conducători sunt cercetaţi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Primul, de 27 de ani, din Turda, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Dorobanţilor, din Cluj-Napoca, iar cel de al doilea, de 49 de ani, a fost oprit pentru control în Viişoara. Un al treilea conducător auto, de 47 de ani, din Călăţele, care conducea un autovehicul pe DN 1R, a fost identificat şi este cercetat pentru conducere fără permis.

Pe raza municipiului Cluj-Napoca, în urma verificărilor efectuate în trafic, pentru neregulile constatate, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 93 de sancţiuni contravenţionale, să reţină opt permise de conducere şi să retragă patru certificate de înmatriculare.

Comentarii Facebook