Ce mai găsești în piață la Cluj! Un bărbat a fost prins în timp ce încerca să vândă mercur


Polițiștii clujeni au efectuat, joi, o acţiune de surprindere în flagrant delict a unui bărbat care încerca să vândă 1,4 kg de mercur şi îl cercetează pentru trafic de substanţe toxice.

La data de 4 iunie a.c., poliţiştii clujeni au surprins, în flagrant delict, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Jucu, bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

În urma investigaţiilor, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Secţiei 2 Poliţie au organizat o acţiune pentru depistarea în flagrant delict a unei activităţi comerciale ilicite cu substanţe interzise.

Acesta ar fi încercat să comercializeze într-o piaţă, de pe raza cartierului Mărăşti, aproximativ 1,4 kilograme de mercur contra sumei de 1.000 de lei.

Din cercetările efectuate a reieşit că bărbatul ar fi găsit substanţa într-o pubelă de gunoi din apropierea unui complex comercial, unde acesta îşi desfăşura activitatea ca angajat al unei firme care prestează servicii de curăţenie.

Investigaţiile continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook