Baile Cojocna isi deschid portile in acest weekend! Vezi ce tarife vor fi


Baile Cojocna se deschid in acest weekend, iar administratorii bazei de agrement se asteapta la o avalansa de clujeni dornici de o iesire in aer liber.

Administratorul Bailor Cojocna, Remus Beldean, a declarat ca deschiderea oficiala este programata pentru ziua de duminica, 15 mai, de la ora 8.00 dimineata.

"Speram sa fie vreme buna si sa avem multi oaspeti. Am lucrat in ultima vreme pentru a remedia stricaciunile din sezonul trecut, dar si pentru a finaliza lucrarile la terenurile de minifotbal, tenis de camp, dar si la lacurile cu apa sarata", a precizat Beldean.

Pretul unui bilet pentru adulti costa 10 lei, iar tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani vor plati 5 lei, restul avand gratuitate.

Cei care vor sa intre cu masina in parcarea din incinta Bailor vor mai avea de achitat 5 lei.

In prima perioada a sezonului, restaurantul din incinta Bailor Cojocna nu va putea fi folosit pentru ca inca se fac lucrari de restaurare.

Lucrarile de modernizare a Bailor de la Cojocna au costat 2,4 milioane de euro si au fost facute din foduri PHARE. Banii au fost folositi pentru modernizarea bazinelor, fiind schimbate bancile de lemn, pontoanele care erau putrede si au fost modernizate zonele de plaja.

 

Vezi si...

VIDEO - Baile Cojocna, judetul Cluj, se deschid sambata, 15 mai - Galerie FOTO

Comentarii Facebook