Miercuri 24 Aprilie

VIDEO - Baile Cojocna, judetul Cluj, se deschid sambata, 15 mai - Galerie FOTO


Inaugurarea Bailor de la Cojocna va fi facuta sambata, 15 mai, cand sunt asteptati si clujenii sa vina in numar mare pentru a se bucura de modernizarile facute. Investitiile se ridica 2,4 milioane de euro, din foduri PHARE.

Autoritatile locale din Cojocna recunosc ca statiunea trebuia inaugurata anul trecut in vara, dar ca din cauza unor probleme financiare lucrarile au stagnat. Acum, insa, sunt gata si turistii pot veni sa se bucure de lacurile sarate.

Au fost modernizate cele bazine de la Cojocna, fiind schimbate bancile de lemn si pontoanele care erau putrede. De asemenea, au fost modernizate zonele de plaja si au fost amenajate terenuri de fotbal si tenis, pentru ca turistii sa aiba cat mai multe locuri care sa ii atraga la Cojocna.

Pretul biletelor de intrare vor fi stabilite marti intr-o sedinta de Consiliu Local, dar tariful propus, si care cel mai probabil va fi aprobat, este de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii. In plus, cei care vor sa isi parcheze masina in incinta statiunii sau in parcarea de 5.000 de metri patrati din vecinatatea Bailor vor mai trebui sa mai plateasca 5 lei.

In interiorul Bailor de la Cojocna vor functiona si cateva baruri, pentru atribuirea carora urmeaza sa fie facute licitatii.

Comentarii Facebook