Audieri eșuate în ”Dosarul Sorin Apostu”. Angajații Primăriei Cluj-Napoca nu s-au deplasat la Târgu Mureș

 

Mai mulți angajați ai Primăriei Cluj-Napoca au fost citați ca martori în procesul în care fostul primar, Sorin Apostu, este cercetat pentru fapte de corupție. Niciunul dintre cei 10 martori nu s-a prezentat. 

 

Între cei așteptați la Curtea de Apel Mureș s-au numărat Virgil Poruțiu, directorul tehnic al Primăriei Cluj-Napoca, Dacia Crișan, fostul director al Serviciului Patrimoniu, Corina Ciuban, șeful Direcției de Urbanism, și Gyula Somogyi, fost consilier local UDMR. 

 

Niciunul dintre cei citați nu s-a prezentat, astfel că instanța a luat decizia să îi reciteze pentru data de 20 septembrie. 

 

Avocații fostului primar, Sorin Apostu, au cerut din nou eliberarea clientului lor, iar fostul edil a spus că își menține declarațiile date inițial în acets dosar, dar, în favoarea eliberării sale, a subliniat că starea lui de sănătate este precară și că are doi copii în întreținere.

 

Sorin Apostu a fost arestat în noiembrie 2011 și a fost trimis apoi în judecată pentru luare de mită, complicitate la spălare de bani, complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată, trafic de influenţă, instigare la spălare de bani și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, toate în formă continuată.

 

Înfățișarea din 20 septembrie va începe la ora 9.00.

Comentarii Facebook