Duminica 28 Aprilie

Accident între o autoutilitară încărcată cu marfă și un microbuz, în Huedin! Trei persoane, transportate la spital - FOTO


Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Horea din Huedin. În accident au fost implicate o autoutilitară încărcată cu marfă și un microbuz. 

„În microbuz nu au existat victime încarcerate, în vreme ce în autoutilitară se afla blocat un bărbat. Pompierii l-au ajutat să iasă afară, iar ulterior acesta a primit îngrijiri medicale din partea echipajelor prezente la fața locului. Mai exact, a fost vorba de un bărbat de aproximativ 70 de ani, transportat ulterior la spital. 

La spital a fost transportată și o femeie, care acuza dureri lombare și prezenta o posibilă fractură de membru inferior. În paralel, pompierii au asigurat măsurile specific de prevenire și stingere a incendiilor”, transmite ISU Cluj.

UPDATE

Accident rutier produs pe DN1 E60, în Huedin. Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin a rezultat că un bărbat de 77 de ani,  din județul Sălaj, care conducea o autoutilitară pe strada Florilor, la pătrunderea pe DN1E60 a intrat în coliziune cu o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 39 de ani, din județul Sălaj.

Conducătorul auto de 39 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând ca celuilalt șofer să îi fie prelevate mostre biologice la o unitate medicală. Au fost transportate la spital 3 persoane”, transmite IPJ Cluj.

pp2.jpg

Comentarii Facebook