Cine este clujeanca de la Insula Iubirii, care părăsește emisiunea! Ispita vine acasă


O clujeancă prezentă ca ispită la Insula Iubirii părăsește emisiunea pentru că nu s-a acomodat deloc.

Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii, a anunțat, în ediția trecută, că Cecilia Boc va pleca pentru că nu s-a acomodat pe insula din Thailanda și a dorit să renunțe la competiție.

Astăzi va avea loc o eliminare, adică una dintre ispite va părăsi insula, una dintre ispite care nu s-a adaptat foarte bine aici, care nu a reușit să lege vreo interacțiune măcar cu unul dintre voi. Va trebui să luați o decizie foarte importantă”, anunța Radu Vâlcan. Apoi, concurenții și-au ales ispitele alături de care au ieșit la întâlnire.

I-am spus lui Iulian că vreau să merg acasă. El mi-a spus că știu și restul băieții și o să îmi respecte decizia. E o stare care simt că nu îmi prinde bine. E un dor de casă, e și chestia asta că văd camerele tot timpul. Nu sunt obișnuită”, a spus Cecilia, în timpul emisiunii. 

Cecilia Bob este din Cluj, însă o bună vreme a locuit în Tenerife. Are 27 de ani și este dansatoare la bară. Dar pe lângă această ocupație, tânăra este și instructor de pilates, videograf și tatuator în Tenerife. Provine dintr-o familie de artiști, însă, singurul ei ghinion, până acum, a fost în dragoste. Tocmai de asta a mers la Insula Iubirii, de două ori. Se pare că norocul nu i-a surâs nici pe insula din Thailanda, căci nu s-a putut integra în acest sezon și a dorit să părăsească show-ul. Atunci când a pășit în cadrul acestei emisiuni, Cecilia era sigură că formatul îi vine mănușă. Ei bine, iată că lucrurile n-au stat chiar așa, iar tânăra s-a convins de acest lucru, după câteva ediții ale sezonului 8.

Vezi AICI imagini cu Cecilia Bob.

Comentarii Facebook