"Interventia pe strada Republicii a fost pe deplin justificata", spun reprezentantii E.On Gaz.

Compania de distributie a gazelor a anuntat ca lucrarile de pe strada Republicii au fost efectuate pentru remedierea unor defectiuni, au anuntat reprezentantii E.ON.

 

Intr-un comunicat al companiei se arata ca in zona au fost depistate mai multe defectiuni ale retelei de alimentare cu gaz, asa ca in data de 27 februarie echipele de muncitori au inceput lucrarile de remediere a avariei.

 

"Din perspectiva preocuparii companiei noastre pentru siguranta functionarii sistemului de distributie a gazelor naturale, interventia pe strada Republicii a fost pe deplin justificata", se arata in comunicat.

 

"Lucrarile specifice la reteaua de distributie pot afecta carosabilul iar nemultumirile administratiei publice legate de acest aspect pot fi uneori indreptatite dar mult mai importanta este siguranta cetatenilor si a bunurilor obtinuta in urma efectuarii acestor lucrari", mai spun reprezentantii companiei.

 

Oficialii firmei nu au declarat nimic despre amenda care le-a fost aplicata de Primaria si au spus doar ca vor analiza procesul verbal de constatare a contraventiei.

Comentarii Facebook