Crima in comuna Unguras, jud. Cluj. O batrana a fost omorata cu sange rece in propria locuinta


O batrana de 88 de ani din comuna Unguras, judetul Cluj, a fost omorata cu sange rece in propria locuinta. Crima a fost semnalata in miercuri dimineata de vecini, care au sunat la politie.

Chestorul Ioan Pacurar, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj (IPJ) a declarat ca nu se stie exact care a fost mobilul crimei,  dar ca a fost intocmit un cerc de suspecti. "In aceasta cauza s-a intocmit deja un cerc de suspecti si urmeaza sa verificam toate persoanele care ar fi putut comite aceasta crima. Medicii legisti si-au facut treaba, au fost prelevate probe de la fata locului. Cel mai probabil fapta a fost comisa in cursul serii de marti sau in noaptea de marti spre miercuri", a mai spus chestorul Ioan Pacurar.

 

Batrana a fost gasita pe jumatate dezbracata si anchetatorii nu exclud sa fi fost violata inainte de a fi omorata. Criminalul i-a scos batranei telefonul din priza pentru a nu fi deranjat.

 

Vecinii batranei povestesc ca au vorbit cu femeia in cursul zilei de marti si ca nu isi explica cele petrecute. Ei spun ca nu au auzit nici un zgomot suspect in cursul serii sau in noaptea de marti spre miercuri.

Din cate se pare batrana avea o pensie mare si politistii nu exclud ca mobilul crimei sa fie furtul.

 

 

Comentarii Facebook