Miercuri 1 Decembrie

Imagini ȘOCANTE de la ATI - COVID prezentate de Raed Arafat. A prezentat cât este de grav - VIDEO


Raed Arafat a prezentat noi imagini de la o secție ATI unde sunt bolnavi în stare gravă. ”Lupta cu pandemia este a noastra cu totii! Fiecare dintre noi are rolul lui, chiar si daca acest rol ar insemna doar sa ne vaccinam si sa respectam masurile de sanatate publica!”, a transmis Arafat.

În acest video este prezentată situația din UPU Brașov, în data de 9 aprilie 2021. Din păcate,  aceasta nu este o situație singulară, ci este realitatea în care se află toate UPU-urile din țară.

Tocmai din acest motiv, Departamentul pentru Situații de Urgență a realizat scurte video-uri în mai multe Unități de Primiri Urgențe din București și din țară, pentru a prezenta situația dificilă existentă la nivelul departamentelor de urgență,  ca urmare a  creșterii numărului de pacienți confirmați cu noul Coronavirus care necesită internare pe Secțiile de ATI.

Majoritatea cazurilor prezente în UPU sunt medii și grave. Principala problemă identificată este aceea că pacienții ajung târziu la spital, deși aveau simptome sugestive de cateva zile.

Astăzi, 11 aprilie 2021, un număr de 635 de pacienți erau asistați în cadrul Unităților de Primiri Urgențe, la nivel național”.

Comentarii Facebook