Zbor Cluj - Budapesta, de anul viitor. Clujul a primit o promisiune de la premierul Ungariei


Directorul Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu”, David Ciceo, a declarat, marţi, 14 mai, că a discutat cu premierul Ungariei, Viktor Orban, despre relansarea unei curse aeriene regulate Cluj-Budapesta.

Cu ocazia aterizării, recent, pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” a premierului Ungariei, Viktor Orban, am discutat cu dânsul despre posibilitatea introducerii unui zbor Cluj-Budapesta, unul foarte important pentru cele două oraşe. Domnul Orban a promis că va acorda sprijin şi vom continua discuţiile şi suntem convinşi că anul viitor vom reuşi să avem un zbor regulat pe această rută. Aeroportul Budapesta este unul mult mai mare şi cred că noul zbor va fi un avantaj atât pentru Budapesta, cât şi pentru Cluj-Napoca”, a spus David Ciceo.

Directorul Aeroportului Cluj se va întâlni zilele următoare la Bruxelles cu directorul Aeroportului Budapesta pentru a concretiza discuţiile respective.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a vizitat în perioada 8-10 mai Transilvania și a fost încântat de evoluția Aeroportului din Cluj.

Din păcate, instituția se află sub un atac politic permanent din partea conducerii Consiliului Județean Cluj, care, potrivit Sindicatului din cadrul Aeroportului, dorește politizarea regiei și nu sprijină dezvoltrarea și investițiile.

Aeroportul Cluj este in blocaj. Alin Tise a numit in CA un patron al unui coafor falimentar - VIDEO

Comentarii Facebook