Viceprimarul Radu Moisin, la volanul unei masini primita de la Rosal!


Viceprimarul Radu Moisin este acuzat ca a primit spre folosinta un Audi A6, care a trecut pe la mai multi proprietari, printre care si societatea Rosal Grup, despre care chiar el spunea ca si-a facut treaba bine la ultima deszapezire.

Potrivit monitorulcj.ro, viceprimarul Radu Moisin a fost vazut de multe ori la volanului Audi -ului A6, argintiu, cu numarul Cj 13 TUF, care a trecut pe rand pe la mai multi proprietari, intre care si firma de salubritate a PDL -istului Silviu Prigoana, si este folosita de viceprimarul Clujului.

Autoturismul Audi A6 a fost initial inmatriculat pe firma de leasing Regata I SRL din Zalau, iar apoi cumparat de Rosal, firma care a castigat contracte cu Primaria Cluj Napoca.

Masina a trecut apoi la Chira Beniamin Marius, membru al PDL Cluj, responsabil din partea Biroului Permanent Local al PDL Cluj pentru cartierul Grigorescu, de care raspunde Radu Moisin, a mai scris monitorulcj.ro.

Chira a ajuns din taximetrist, inspector scolar pentru arte la Inspectoratul Scolar Judetean Cluj si este membru in Consiliul de Administratie al RATUC.

Din februarie 2011, proprietarul masini este Popa Elena Felicia, iar numarul a fost schimbat in CJ-13-TUF.

Reprezentantii TNL Cluj Napoca ii cer viceprimarului Radu Moisin sa explice aceasta situatie deosebit de grava.

"TNL Cluj-Napoca, considera extrem de grave suspiciunile care planeaza asupra viceprimarului PDL Radu MOISIN, legate de modul in care acesta se foloseste de o masina care nu ii apartine si care ii este pusa non-stop la dispozitie de catre o terta persoana.

Avand in vedere cele vehiculate in mass-media locala, vis-a-vis de proprietarul masinii pe care domnul viceprimar o conduce zi de zi, respectiv un Audi A6 cu numarul Cj 13 TUF, TNL Cluj-Napoca solicita imperativ viceprimarului Radu Moisin explicatii publice in legatura cu acest subiect in cel mai scurt timp posibil
", a declarat Ioan Bildea, presedintele Organizatiei Municipale de Tineret a PNL Cluj-Napoca.

 

Referitor la aceste acuzatii viceprimarul Radu Moisin a declarat pentru Stiri de Cluj ca este "nou atac strict politicianist la adresa mea. Nu voi intra intr-un joc al replicilor si contrareplicilor pentru ca activitatea mea adminsitrativa este foarte incarcata si nu am timp sa replic ineptiilor unora care au foarte mult timp liber si imaginatie"

 

Citeste si...

Primaria Cluj Napoca ia apararea firmelor Rosal si Brantner: "Le multumim firmelor de deszapezire pentru modul in care au actionat"

Viceprimarul Radu Moisin, acuzat ca i-a facut cadou o locuinta ANL prietenei sale, Loredana Pop, secretara lui Daniel Buda

Comentarii Facebook