URSUS sprijină Timișoara în lupta pentru titlul de Capitală Culturală Europeană cu sute de mii de euro

 

Compania Ursus va sprijini Timișoara în competiția privind Capitala Culturală Europeană 2021, cu câteva sute de mii de euro, în detrimentul Clujului.

 

În total, Ursus va aloca 300.000 de euro pentru proiectul de susținere a candidaturii Timișoarei la CCE 2021. Totul a fost parafat printr-o hotărâre a consiliului local Timișoara: ”SC Ursus Breweries SA sponsorizează Primăria municipiului Timişoara cu suma de 300.000 euro pentru o perioadă de trei ani, pentru organizarea evenimentelor cultural artistice, educaţionale, sportive precum şi lucrărilor în domeniul reabilitării clădirilor istorice sau de înfrumuseţare a oraşului, materialelor şi evenimentelor de promovare a imaginii oraşului, acţiunilor de mediu sau de promovare a Timişoarei în competiţia Capitală Europeana a Culturii 2021. De asemenea, timp de trei ani, Primăria nu va mai solicita companiei plata taxelor locale de publicitate sau a oricăror alte taxe locale aplicabile activităţilor desfăşurate şi materialelor produse şi expuse”.

 

Timișoara este sprijinită în această competiție și de ministrul Culturii, Daniel Barbu, care a promis și ajutor financiar.

 

Ministrul Culturii sprijină Timisoara la titlul de Capitala Culturala Europeană: Clujul mai poate aștepta

 

În competiția internă pentru desemnarea orașului care va reprezenta România la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021 se mai numără orașele Arad, Alba Iulia, Braşov şi Iaşi.

Comentarii Facebook