Cluj Never Sleeps 2013. Party de 24 de ore la Cluj în cea mai lungă zi din an: 21 spre 22 iunie

 

Clujul nu doarme niciodată” este un proiect care va porni la drum în 2013 și își propune să îi ”bage” pe clujeni în priză 24 de ore.

 

Acest proiect ”Clujului nu doarme” se dorește a fi un proiect care își propune ca cea mai lungă zi de vineri din an, din 21 spre 22 iunie, să fie 24 de ore populată cu evenimente non-stop pentru tineret, iar in corelare cu acest eveniment vom avea o sedință de Consiliu Local, la 12.00 noaptea, și vom discuta despre problemele de tineret. Vor putea veni și cei care lucrează sau sunt în cluburi. Va fi o ședință extraordinară și de îndată”, a precizat Emil Boc.

 

 

Dorim ca până în 30 aprilie să primim propunerile ONG -urilor și până pe 15 mai să vedem care sunt fezabile și cel puțin până la final de mai să prezentăm programul. 

 

Prezentarea cu toate locațiile unde vor fi organizate evenimente va fi pusă pe www.cluj2015.com și acolo este și un formular online unde pot fi prezentate proiectele. 

 

Lucrăm între timp să mobilizăm resurse, dar dorim să sprijinim logistic aceste organizații”, a declarat Andra Farcas, președintele Grup Pont

 

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook