Uioreanu vrea zbor de la Cluj-Napoca la Constanța: De doi ani solicit, dar ministerele nu fac nimic

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a dezvăluit că a solicitat de doi ani de zile Ministerului Transporturilor introducerea unui zbor de la Cluj-Napoca la Cinstanța, prin Tarom, dar nu a fost ascultat. 

 

De doi ani de zile fac eforturi către Ministerul Transporturilor și către Tarom să deschidă o cursă spre Constanța. Ne place să enunțăm și să ne mândrim cu un litoral românesc, în care investim, dar nu suntem în stare de doi ani de zile să facem destinații către marile orașe ale țării și Constanța.

 

Demersurile pe care le fac de doi ani de zile n-au avut niciun rezultat. Mie îmi pau rău că cei de la Ministerul Transporturilor nu înțeleg că dezvoltarea litoralului este strâns legată de o cale de transport facilă și comodă cum este cea aeriană, între marile orașe ale țării spre Constanța”, a afirmat Horea Uioreanu.

 

Președintele CJ Cluj a precizat că ”după calculele noastre ar fi cel puțin trei curse pe săptămână vandabile, dar pentru asta trebuie pregătită din timp o legătură între Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, Tarom și firmele de turism care să vândă sejururile”. 

 

Declarația a fost făcută, vineri, 4 aprilie, la aniversarea a 10 ani de la deschiderea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Tunisia, prin operatorul Kartago Tours. La eveniment a participat și Leith Ben Zakour, directorul Oficiul Național de Turism al Tunisiei - Budapesta, care a venit special pentru acest moment. 

 

Iată reprezentanți ai Ministerului Turismului din Tunisia au știut să vină până la Cluj-Napoca pentru a promova o destinație și a aniversa 10 ani de activitate ai unei firme de turism. Asta înseamnă promovare și reprezentații Ministerului Turismului din România trebuie să înțeleagă că trebuie să susțină turismul”, a mai adăugat Uioreanu.

 

Kartago Tours a aniversat 10 ani de zboruri de la Cluj-Napoca. Clujenii au o SURPRIZĂ în acest an - FOTO si VIDEO

Comentarii Facebook