Ponta nu vrea să vorbească despre anunțul demisiei sale



Premierul Victor ponta, aflat la Sebeș, a refuzat să comenteze anunțul făcut pe Facebook, în care spune că după alegerile prezidențiale din luna noiembrie va renunța la politică.

Premierul a fost prezent la Sebeș, Alba, pentru inaugurarea lucrărilor de construcție pentru noua unitate de producţie Star Assembly a Star Transmission, parte a concernului Daimler.

Întrebat de jurnalişti despre anunţul făcut vineri pe Facebook, Ponta a răspuns: "Astăzi pe drum până aici am scris ceva pe Facebook şi eram sigur că nimeni nu mă va întreba despre Daimler. Dar azi vorbesc numai despre Daimler", potrivit Mediafax.

La insistenţele jurnaliştilor, premierul a mai spus că nu a răspuns şi nu va răspunde la această întrebare.

Victor Ponta a anunțat, prin intermediul paginii sale de Facebook, că după câștigarea ”ultimei bătălii” din noiembrie va lăsa loc în politică pentru alți politicieni ”mai tineri” și va acorda mai multă atenție familie.

"În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea" , scrie Ponta în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook