Kartago Tours a aniversat 10 ani de zboruri de la Cluj-Napoca. Clujenii au o SURPRIZĂ în acest an - FOTO si VIDEO

 

Kartago Tours a aniversat 10 ani de zboruri turistice de la Cluj-Napoca spre Tunisia, Egipt, Turcia și Grecia. 

 

Leith Ben Zakour, directorul Oficiul Național de Turism al Tunisiei - Budapesta, a declarat că România este deosebit de importantă pentru Tunisia. ”Numărul de turiști clujeni și români care au ajuns în Tunisia este mare, dar noi dorim să creștem standardele”, a spus Leith Ben Zakour.

 

Sunt 10 ani de operare și suntem mandri să afirmăm că am fost prima agenție care a operat Tunisia, Egipt, Turcia și insulele grecesti, Creta, Corfu și Rodos.

 

Pentru Tunisia am reusit o colaborare cu o nouă companie și se va opera de pe aeroportul Enfidha, deschis in 2009. E cel mai nou aeroport si e mult mai aproape de toate destinațiile din Tunisia. Transferul se face în maxim o oră, numai Mahdia este la o distanță de 120 de km.

 

În cei 10 ani au zburat 78.000 de turiști din Cluj-Napoca spre Tunisia și, în total, sunt 200.000 de persoane din nord vestul țării”, a spus Diana Petroi, reprezentant Kartago Tours

 

 

În acest an de la Cluj-Napoca va fi câte un zbor săptămânal spre Tunisia, Grecia, Turcia și Egipt. Compania care va opera charterele spre Tunisia folosește avioane noi, Airbus a320.

 

Zborurile spre Egipt vor fi reluate din 11 iunie, după ce în 2013 au fost anulate.

 

Comentarii Facebook