Uioreanu e sigur pe el: N-am nevoie de sondaje! Coroian: A mai fost unul care seara s-a crezut in functie si dimineata a fost in alt context


Horea Uioreanu, candidatul USL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, neaga existenta unui sondaj in care Emil Boc este peste Marius Nicoara la Primarie, iar el este la egalitate cu Alin Tise.

Potrivit unui sondaj realizat in ultimele saptamani, la intrebarea "Daca duminica ar fi alegeri cu cine ati vota?", 45% dintre clujeni au spus ca ar vota cu Emil Boc, in timp ce cu Marius Nicoara ar vota 28%.

Alin Tise si Horea Uioreanu sunt la egalitate si ar obtine fiecare circa 28 - 29% din voturi. Sondajul nu a analizat si situatia de la nivelul intregului judet, unde lucrurile ar putea sta diferit.

"Nu stiu sondajul. Nu l-am facut eu si nu am cunostinta de el. Daca este si pe surse, ramane pe surse din punctul meu de vedere. Stiu un sondaj din decembrie in care domnul Marius Nicoara era peste Emil Boc, chiar si peste Alin Tise, daca ar fi venit dansul, si peste Sorin Apostu. Sa ramana pe surse.

Am verificat in ultimii doi ani cum stau. Referitor la trendul meu personal, este unul crescator. Ma mira ca domnul Tise are asa de mult. Din decembrie nu am mai facut niciun sondaj, pentru ca am considerat ca facand campanie e de ajuns. Un sondaj profesionist este foarte scump si cu banii astia se poate face cu totul si cu totul altceva. Acum nu mai e nevoie de sondaje. Cel mai bun va fi cel din ziua de alegeri", a declarat Horea Uioreanu, la emisiunea Stiri de Cluj LIVE de joi seara.

"Mi-e mi-ar placea ca domnul Uioreanu sa creada la fel, in continuare. Pot sa-l asigura ca va veni o dimineata. Au mai fost altii care seara s-au crezut in unele functii si dimineata s-au trezit in alte context.

Daca nu aveam o justitie functionala, dumneavoastra faceati figuratie la alegerile acestea", i-a replicat Alexandru Coroian, prim-vicepresedinte al PDL Cluj.

 

Emil Boc il surclaseaza pe Marius Nicoara in sondajele USL Cluj! Surse

Comentarii Facebook