Emil Boc il surclaseaza pe Marius Nicoara in sondajele USL Cluj! Surse


Emil Boc il surclaseaza pe Marius Nicoara in sondajele realizate de USL Cluj, iar diferenta i-a descurajat deja pe unii membrii de partid, care vor o campanie electorala activa pentru a redresa balanta.

Potrivit unui sondaj realizat in ultimele saptamani, la intrebarea "Daca duminica ar fi alegeri cu cine ati vota?", 45% dintre clujeni au spus ca ar vota cu Emil Boc, in timp ce cu Marius Nicoara ar vota 28%.

In privinta cartierelor, Emil Boc domina Manasturul si Marastiul, unde 70% dintre locuitori ar vota cu el, in timp ce balanta s-ar echilibra in ceea ce priveste cartierele Andrei Muresanu, Zorilor, Gheorgeni si Gruia.

Sondajul USL Cluj a analizat si situatia privind scaunul de presedinte al Consiliul Judetean Cluj, dar numai pe Cluj-Napoca. Alin Tise si Horea Uioreanu sunt la egalitate si ar obtine fiecare circa 28 - 29% din voturi. Sondajul nu a analizat si situatia de la nivelul intregului judet, unde lucrurile ar putea sta diferit.

 

Datele i-au descurajat pe unii dintre membrii PSD si PNL, care vorbesc despre necesitatea unei campanii electorale active pentru a-l "urca" pe Marius Nicoara in sondaje.

 

Surse din cadrul PDL Cluj precizeaza ca democrat liberalii nu au facut un sondaj pentru a vedea cat de bine sta Emil Boc, dar au verificat care este cel mai bine plasat candidat in cazul in care fostul premier nu se "arunca" in lupta pentru functia de primar al Clujului.

Comentarii Facebook